Najbolje gimnastiku od bore na licu i vratu

Lice zgrada je počeše riječ, što je odavno voli ljepotica blogeri. Za modni definiciji, krije efikasan način da se spriječi godina vezane za promjene u lice. Vježbe za bora sa lica može nositi različita imena, lica dizanja, lice kulture, hirurgiju lice lift... autori pokazati njihove mašte da pun, ali suština je i dalje isti. Smatraj principima uticaj i tehnika scenskih lica gimnastiku u primjer najefikasnije metode.

Hasbinding

Ne lokaciju detalje: General pravila lice zgrada

Vježbe za mišiće od lica bora mnogo tumačenja, ali na bliže ispitivanje moguće je da pruži General preporuka da se odnose na organizacione pitanja radije. Koji je doneo odluku da zadrži svježinu kože, pratite pravila:

 • Možeš da počneš da vežbaš u bilo koje doba, ali najbolji rezultati su dobivene sa rani pocetak. Devojke stariji od 25 trebao posao da jačaju mišiće na licu, i nakon 35 godina je potrebno da voz, bar 5 puta tjedno. Čak i ako se bore nisu još zabrinut, prevencije je efikasnije od uklanjanja već formirali problema.
 • Da plan obuku bolje ujutro kad facijalni mišići odmorni za noć i spreman za ukrcaj. Oni koji teško je naći vremena u jutro sakupljanje, ja ću to morati da uradim veceras. Predstava za večeras časove je manje od jutra, ali bolje nego ništa.
 • Odaberite par jednostavnih vježbe za problem oblasti, i da li ih je kad je više vremena. Koristi put u saobraćajne gužve, u posjeti kino ili odmor na radnom mjestu.
 • Prije puno vežbe, odstranite šminku. To je sjajno je imati priliku da uzme razliku od tuš i nježan masažu i na one na licu i vratu.
 • Vježbe za bora sa lica u kući vodi ispred ogledala za kontrolu korektnosti od tehnike. Ne zaboravi da ledja drzite pravo tako da ne ometaju opticaju.
 • To je poželjno da završi vježba sa svjetlo samo-masažu. TRLJAJ, tap, i glatko mišiće, sa posebnim osvrtom na mjesta na postojeće bore.

Nakon radnog, biti siguran da se prijavim krema ili vlažni losion u lice, vrat i décolleté. Prijaviti masira nežno, kombinacijom tretman sa masažu.

Cijev

Vježbe mogu biti predstavljena u obliku compilations za pojedinca zone ili za ceo lice. Ako postoji jasna predominance kože starenja u oblasti tvoj izbor - lica vježbe za lice bore, video lekcija koju je dizajnirao na posao preko svih oblasti. Dobre kritike li sistem Američkih autora Emma hardy, što daje rezultat, i kada značajne lica promjene koje se dešavaju u žene koja je u menopauzi.

Daleko crow je stopala, bore oko očiju

Tokom života žena je mnogo da se smejem, ali pozitivna emocija mršava kožu oko oko primio zrake bore. Pridružio se kasnije po objese gornjeg trepnuo, kesice ispod očiju, drooping u uglu oka. Ne prestaneš da se smeješ, da ojača prikladno mišići će pomoći nakon vježbe od bore oko očiju:

 • Pripremite svoje mišiće, trepnuo oči. Otvori oči, kao što je naširoko moguće, i zatvori ih. Osigurati da posao nije umešan u obrve ... i da se čelo. Vrijeme za trening je 1 minut.
 • Pokret u oko, kao da crtaš broj "8". Potpuno pokret sa maksimalnim amplitude od 30 sekundi, u svakom pravcu. Imajte na umu da je nacrtao osam, ne beskonačnost znak.
 • Nacrtaj oči prvi krug u pravcu kazaljke na satu, onda je u suprotnom pravcu. Pomakni svoje oči polako i ponovi vježba za 1 minut.
 • Indeks prstiju štampu kožu blizu vanjski korner u oči, i prosječna – pored unutrašnje. Ovo je osigurati da kada trening nije bilo je nabore i bore, i samo je radio mišić. Uz napor, pritisni gornji trepnuo na dnu, ne priŝurivaâs', drzi pritisak za 2 sekunde i širom otvoriti oči. Ponavljam vježba 15-20 puta.
 • Prstiju i dalje drži uglovima oči. Pogledaj plafon i pokušaj da podigne niže trepnuo, kao da priŝurivaâs'. Držite taj položaj za 4-5 sekundi, opusti se kapci i ponovi vježba 20 puta.
 • Gledaj ravno naprijed i kao što je naširoko moguće da otvoriš oči. Pokušaj da pritisneš oko naprijed. Natopi dvije sekunde pauza i zatvori oči. Potpuno 15 ponavljanja.
 • Kažiprst prijaviti uz manji trepnuo, pritiskao da ivici oko rupe. Podignite oči u plafon, i držite ih za 40 sekundi. Po prvi put, 1 ponavljanje, vremenom, broj može biti uvećano za 3.
Vježbe za oči

Pokazati kako da radim neke opisao vježbe za lice bore video da gledaš koji ne nužno svaki put prije treninga. Jednog dana ih, zajedno sa autor, setićeš se tehniku i biti u stanju da radim samostalno.

Najefikasniji vježbe od bore na čelu

Naborima i nabore u ovom području su lako ukloniti sa Botoks, ali da li je ili ne koristi, čak i tipicno, neuro-paralitički otrov, kada postoji alternativa u obliku lica gimnastiku? Iznenađen horizontalno glabellar ili mršte bore su smanjena, ako ti redovno vrši nakon vježbe:

 • Stavi ruke na tvoje čelo tako da prstiju pritisnuo kožu iznad obrve, i drugi prsti su krila od wrinkling kožu na čelu. Pokušaj iznenađen da podigne obrve, prevazilaženju otpor od ruke. Opusti se čelo i ponovi vježba 20 puta. Na zadnji ponavljanje držati na maksimumu napetost 8 do 10 sekundi. Tijekom vremena, povećati broj ponavljanja.
 • Pritisni prste na čelo u trougao – mali prst se nalazi tačno preko unutrašnjoj ivici obrve i indeks konvergiraju na sredini cela. Zategnite svoje obrve, drži kožu protiv pokreta. Ti ćeš osetiti pod prstima radi mišiće one koji su odgovorni za izgled vertikalno glabellar bore. Ponavljam 15-20 puta.
 • Opusti se čelo i oči, pritisni kažiprstom kože iznad obrve i pokušaj da ih spuste. Ovaj pokret ima za cilj opuštanje mišića posle prethodne vježba. Potpuno 5 ponavljanja.
 • Mjesto je uloške vertikalno naviše iz unutrašnjoj ivici obrvu. Duboko udahni i izdahni povuci se koža od čela do strane, opuštajuće i proteže mišiće. Ponavljam 5 puta.
 • Vježbe sa bore na čelu
 • Pritisnite jedan palm da sred čela tako da vrhovima prstiju pokazuje prema nos. Na udahni dole, izdahni, podigni oči istovremeno povlači se koža od čela prema gore. Potpuno 5 ponavljanja.

Tvoj opciju da se oprostim od čelo bore nudi Victoria sheering, i njenog lica gimnastiku od bore, video što takođe objašnjava struktura frontalni mišića i tehnike za opuštanje masažu ceone regionu.

Osmeh i talas: vježbe za lice bore oko usana

Ovo područje reaguje dobro na sistematsko trening. Nakon nekoliko sedmica predavanja ti neće primetiti ravni od bore oko usana, podizanje uglove tvojih usta i smanjiti bore u to.

Kad nastupaš vježbe bora sa lica, drži se koža nije formirano nabore. Uključi ispred ogledala, i primetim da je nabore u mišiće napetost, malo jače vuci na koži. Ignorira ovu pravilo, riskirati sve dublje bore.

 • Stavite palm da joj je usne vertikalno. Mali prsti su blizu krila nos, i Centralni dio usne je ocigledan. Ne otvaraju usta da povučeš usne naprijed kao da je za poljubac. Ponavljam vježba dok ti ne bude umor u usne i oko njih, postepeno sve veći broj ponavljanja do 25 30 puta.
 • Stavite prste u obje ruke uz nasolabial nabore. Prsten po uglu usta, i indeks je blizu krilo nos. Potrudi se, kao da pokušavam da se smeješ. Pobrini se da uglovima usne teže gore, i ne stranu. Obavljati 30 ponavljanja.
 • Sa prstima od obje ruke štampu kožu pored arc od donje usne. Pokušaj da podigne zube. Ako ne razumiješ tehnika, prvo uradi vježbe bez drži kožu sa tvoje prste da se osećam što mišiće bi trebao ulagati u posao.
 • Reci slovo "O", vučeš svoje usne u pravu ovalni. Ovo bi trebalo da istezanje kožu u oblasti nasolabial trougao. Pritisni indeks i srednji prst na uglovima usta i početi stiskaju od usne zube. Beži dok ti ne bude blagi umor, s ciljem za 30 komada.
 • Završetak teretanu vježba za opuštanje mišića. Zatvori usta bez pritiska usne. Udahnite duboko kroz nos, izdahni bučno usta, ne otvaram. Usne ovo će biti vibrira prijedlog.

Područje oko usana ispalo sve autor je metode, i sistemi to je razvio dosta. Tvoj vježbe za lice bore nudi video, što također opisuje tehnika jačaju mišiće na obraze protiv naborima oko nosa i usta.

Nastavi da radiš: djevojačko je vrat i ovalni lice

Objese lica konture, duplo bradu i loša koža na vratu godinama čak i više nego bore. Lice zgradu savršeno steže ove oblasti, rezultirajući u ton odgovarajući mišiće. Da čuvati mlade će pomoći dnevnik nastupa ove vježbe:

 • Ispravi se, opusti lice i zatvori usta. Sred jezik silom štampu upper nepce. U prvi pristup brzo da radimo, obavljati 10-15.
 • Pod pritiskom u šake, da vratite regionu između vrata i bradu. Pokušaj da otvoriš usta, pritiskom ruku 10 puta. Drugi pristup izvesti statičko punjenje – step na šake i držati napetost, brojim do 8.
 • Usne
 • Povuci usne naprijed, izgovaranje zvuk "U" i naprezanje vrat. Brzo ispruži usne, kaže "x" i drži ovo položaju za 10 sekundi. Opusti se i obaviti 10-15 ponavljanja.
 • Rutu zvuk "S" 10 sekundi, naprijed i u bradu, a donju usnu. Pazi na dobar stav tokom treninga.
 • Zagrli gornju usnu dno da povučeš kožu vrat i bradu. Polako se okreni glavu u redu, broj do 8 i učiniti isto okreće na drugi način. Ponovite ove vježbe 10 puta u svakom pravcu.
 • Pojmiti potiljku sa rukama. Guraj na ruke za 10 sekundi, pokušavam da odbije glavu nazad. Obavljati 6 ponavljanja.
 • Retighten donju usnu u bradu formirali su prepreke, ako si se uvrijedio. Popravi napeta položaju za 10 sekundi, gleda u ogledalo uglovima usne nije pao dole. Napravi 4-5 ponavljanja.

Postavljen dole je video pokazuje vježbe za lice i vrat od bore se za borbu protiv drugog bradu i obnova zar ne ovalni lice.

Elastično obraze u 5 minuta

Posao sa obraza mora, čak i ako ti bore se ne vidi. Jednostavno set će dovesti do sredite na licu i nasolabial naborima, zbog nakon vježbe:

 • Pres obrazi između njegove ruke i sa maksimalna sila i pokušaj da napuhati ih, prevazilaženju otpor od ruke. Drži za 5 sekundi i ponovi vježba 15 puta.
 • Napuhati obrazima naizmjenično, nastavljaju da se drže za ruke. Ponavljam 15 puta na svakoj strani.
 • Mjesto kažiprst između unutrašnjih površina obraz i niže zubima. Pokušaj da se uključe obrazi između zuba, guraš prste 15 puta.

Redovno praksa lica vježbe ne samo da jačaju mišiće i smanjiti bore, ali će se vratiti zdravo ten zbog aktiviranje za cirkulaciju. Drži mlada osoba i povjerenje zajedno sa jednostavnim i pristupacno način lice zgradu!