Zakrpu za bore vrste i metode koristite

Parče bore – veliki alternativa za Botoks i druge injekcije. Povez preko oka, kao injekcije, opušta mišiće, sprječavajući svoj trud, ali za razliku od Botoks, ponaša se mehanički i ne povrijedi zdravlje.

Izgleda bore je olakšalo do nekoliko faktora:

Primjeni zakrpu
 • smanjenje od kolagena;
 • gubitak vlagu;
 • uticaj negativnog faktora (loše navike, ekološke faktora);
 • nepropisno dijetu i više.

Prvi bore ponekad se pojavi u mlada žena (20-25 godina). Razlog zbog laži u preterano osjećajnosti i izraze lica. U pokretljivost facijalni mišići preko put vodi do pojavljivanja prvih bore.

Ima dosta metode za borbu protiv bora. Upotreba zakrpu da ispravim starenja promjene koža možda izgleda kao čovjek. Ali ovaj način za sprečavanje bore je koristio čak i u drevna vremena. Mlade devojke zalepio na čelu mrlje, da bi mogli da nije pravi grimase. Mnogo žena je potvrdila srednjoj efikasnost zakrpu u borbi za mlade.

Kako zakrpu pomaže da se otarasi se bore

Mrlje na bora sa lica može se kupiti u online prodavnice i konvencionalna apoteka. Ali neke žene su boje na kupovinu, jer oni ne razumem kako se to radi. Princip ovo metod je vrlo jednostavan.

Glavni uzrok bora sa lica je preterano, pokretljivost mišiće. Kada patch je zalijepljen na problem područje, to popravlja mišiće i sprečava njihov pokret. Zalijepljen za čelo ti je teško da se obrve. Jer ovo, mišići se opustiti i prihvatiti tačnu poziciju. Rezultat je bore širi (mali skoro odmah, i duboko treba vremena).

Mrlje od bore na čelu i most nos

Vrsta flasteri od bore

U apoteke prodaju poseban flasteri za borbu protiv bora.

Ponekad žene koriste normalno mrlje, ali trebalo bi da bude urađeno sa ekstremnim oprezom. Svaka vrsta ima svoje karakteristike.

Najpopularniji mrlje od Američkog proizvođača, kao da su ti dozvoliti da efikasno otarasiti bora sa lica. Svoj pravilan omogućava da se otarasim dobro i duboko note na koži. Naravno, vratiti uglađenošću kože ovisi o stanju na koži i dubina bore. Za olakšavanje mali bore dovoljno 2-3 tretmani ali se otarasiti teške znakova starenja, trebaće ti oko 2 tjedna.

U krpici ima mnogo prednosti:

 • lako je koristio;
 • vidljive rezultate nakon prvog tretman;
 • sigurno;
 • vrijede za druge oblasti lice;
 • povoljnoj cijeni.

Koristi se za proizvodnju unbleached Kraft papir i ljepilo na osnovu štirka.

Ovo metod za uklanjanje bora nikad uzrokuje nuspojave, koža provokacije i druge neprijatno posljedice.

Može biti zalijepljen na čelu, područje oko usana, i tako dalje. Da borbi bore oko očiju lijek preporučuje se za planinu na vremenske dio lice jer kožu oko očiju je veoma delikatna i tankim, lako mogu biti oštecen.

Kako da se prijavim za spavanje?

Da koristim ovaj način protiv bora nije velika stvar. Cijeli postupak je smanjena na par jednostavnih akcije:

 1. Čiste kože uz pomoć posebne alate. Prije popravio "zavoj" primijeniti vlažni kremu. Čekaj dok krema je apsorbirani.
 2. Lako masažu problem području da se opustiš mišiće i poboljšati cirkulaciju.
 3. Skinuti povez sa zaštitnim film i olako ovlažise sa vodom.
 4. Nježno ispravi bore (ne izvlači na kožu) i lepak "nosilac mišiće".
 5. Povukao nekoliko puta sa ručnik ili pamuka notes da je dobro zaglavi.
 6. Posle nekog vremena, uklonimo fleke, ali prvo poništi to sa vodom. Ne ukloniti silom, zato što će rastegnuti kožu čak i više.
Povez za oči

Važno je da se prijavim držati zajedno cijela dužina bore. Ako je nužno, koristi više delova. Poravnanja procedura bore bi trebalo da traje najmanje 3 sata. Ako imaš duboko bore, jačanje gips noću. Procedura je ponovio dnevnik.

Na račun Japanski cosmetologists također imate jedinstvenu razvoj. Njen glavni osobina je osnovu Akva-metal – kombinacija plemenite metale sa vodom. Kada koristi gips facijalni mišići se opusti i bore se izgladio.

Vezivo može biti koristi od bore ispod očiju i iznad očima, za razliku od druge vrste tako proizvoda. Zahvaljujući kombinacija česticama (zlato, titanijum, silver i tako dalje) sa vodom, ne štetu na svijetlu kožu oko očiju.

Upotrebi ovaj tip mrlje nije drugačiji od iznad-opisao uputstva. Ljepilo na red u borama, prije čistina osoba. Tokom operacije, i, naravno, u General ovisi o stanju koža.

Sa kupovinu i prijavu od gipsa je napomenuti da su drugačije, ovisno o prijave (za usne, čelo, oko očiju, i tako dalje). Kada uklanjanje gips ne pokušavaj da pokida nokte. Ovlažise i pažljivo ukloniti bez proteže kožu.

Upotreba klasičnih mrlje

Za bore zene koristim sva raspoloživa metode. Neke dame eliminisati znakova starenja, prijaviti normalan zakrpu. Ako želiš da proverim na ovaj način, uradi to u sljedećih sekvencu:

 1. Prije tretman očistiti lice. To je preporučljivo, da se koristite posebne kozmetike (losione, klošari, itd.).
 2. Biti siguran da se prijavim losion u tanak sloj. Čekaj dok ne bude apsorbiran, ali ne i suho u potpunosti.
 3. Povez za oči i obrazi
 4. Konvencionalna gips iseći na male komade. Primijeniti na problem područja, izveden prstiju poravnao bore.
 5. Svjetlo masažu problem oblasti sa prstima pre nego što se namešta da poboljša cirkulaciju.
 6. Nakon par sati pažljivo ukloniti "zavoj" izbjeći štetu na kožu.

Ako nakon uklanjanje oznake na koži od tragova, ne brini, za nekoliko minuta, da su sami nestati. Zajednički patch to je zabranjeno da korištenje bore oko očiju, ali na čelu to može biti zalijepio.

Eksperti ne preporučujem da se ovo koristi metode više nego jednom ili dvaput u mjesec dana. Koža pod "naljepnicu" ne dišem, tako često terapija može više štete nego riješiti problem.

Film od koristi od gipsa od bore je da se opustim facijalni mišići to pomaže da se glatko mišiće. Štaviše, sa redovno koristio kozmetike facijalni mišići da se setim tačnu poziciju, koja sprečava da se pojavi novi znakovi starenja. Ovo način da se bori bore je sigurno ako pratis jednostavna prijavu uputstva.