Buttocks injekcije za uklanjanje bora sa lica

Imaš pokušao stotine kreme čiji proizvođači obećao da se bore neće nestati, ali ipak ih vidiš na licu? Treba ti više ozbiljan akciju, ali ovaj put molim te budi strpljiv i pažljivo studija svim oblicima i kontraindikacija, tako da ne dobiješ novi dio frustracije!

Kozmetičar

Botoks je lijekove na osnovu botulinum otrov tip sa dodatak albumin ljudska plazme i natrijum-hlorida. Alat je razvila Američke kompanije i ima neke kvalitete kolege. Botulinum otrovom koji izaziva privremenu oduzetost mišica vlakna. Zbog ovog efekat je tretirao torticollis, strabizam, blepharospasm.

Aplikaciju za kozmetičku

U kozmetickoj Botoks je nekada glatko bore. U neurotoksin blokira nervne impulse to jer se mišići da ugovor. Kao rezultat "hladno" kožu preko njih je opušteno i dalje kancelarijskog materijala za vrijeme emocionalni razgovor, smeju se, plače. Ovaj oblik oponaša dozvoljava da poravnaš nabore da spriječimo pojavljivanje novog bore.

Botoks iz bore na čelu, u obrve, u uglovima oči. U donjem dijelu lice, to smanjuje nasolabial naborima, širi joj lutka niti blizu usne.

Droga je u mogućnosti da izgladiti određenim mjestima na mojoj bradi, vrat, decollete. To ublažava teški uglovi na vilicu, smanjuje se znojim u pazuh.

Pluseve i minuse za metodu

Ispravka znojim se i bora sa lica Botoks je jednu seansu. Klijent ne treba dugo da se pripreme za postupak, ozbiljno ograničiti se za to. Tanku iglu špric i instant osjećaj utrnulost mogu da uradim bez anestezije. I ožiljci ne izgleda čak i kada imamo posla sa svijetlu kožu oko očiju.

Glavni nedostatak Botoksa procedura od bore se smatra da je privremeno. Već nakon 7-8 mjeseci droga je potpuno koji luči iz tijela. Nakon toga ponavlja su potrebne injekcije. Godinama vezane za promjene za kožu ne podvrgnut ispravke neuro-otrova.

Alat je ne mogu eliminirati statički brazdi, godinama mjesta, loša koža. I mane također uključuje visoku cijenu način. Prosječna cijena injekciju – 300 rublje po jedinici.

Privremeno i apsolutna zabrane

Ispravka od bora sa lica sa botulinum toksin je sigurno za zdravo telo. Za prehladu, exacerbation od hroničnim bolestima, kritičnom dana, ti bi trebao odgoditi procedura. Za kozmetičku svrhe seanse su držali za djecu do 18 godina. Nakon 65 godina, efikasnost droga će biti minimalne.

Apsolutna kontraindikacija uključuju:

Botoks
  • dijabetes melitusa;
  • oncological bolesti;
  • mentalne poremećaje
  • trudnoća;
  • laktacija.

Doktor odlaže sjednici do završetka nestanak rana, ogrebotina, bubuljice, osip na koži. Injekcije su nije stavljen u oblasti sa krtice svih oblika i veličina.

Korake u postupku

U preliminarni konsultacije, doktor je pregleda kožu, misici lica, određuje dubinu izražavanja bore. To pokazuje mušterija izloženost Botoks, priča o rezultat, debunks mitove o droge. Dalje, datum procedura. Sve to vrijeme to je zabranjeno da se uzme alkohol, lijekova da mršava krv.

Na sjednici, klijent je u stolicu. U esthetician trlja kožu sa antiseptika rješenje, rekao trenutku injekcije. Onda je razrijeđen drogu sa soli. Za bore na čelu je potrebno 30 jedinice sredstva u obrve – 25 jedinice, pod obrve – za 5 jedinice u spoljne strane oči za 12 jedinica, u svakom pravcu. Injekcije su izveli sa špric sa tanku iglu. Drugi potrebne alate.

Pravila prikupite rezultate

Sjednici traje 15-40 minuta. Odmah nakon ubrizgavanja, klijent se osjeća blagi utrnulost u lice. Ali konačni rezultat će se pojaviti tek za 5-6 dana nakon što je procedura. U ovo vrijeme, je dodijeljen drugi konsultacija. Doktor je pregleda koza, ako je to potrebno, uvodi dodatne jedinice sredstava.

Tokom ovih nekoliko dana bilo je zabranjeno da se nagle glavu pokrete (posebno u prvom sati). Ne mazi sa svojim rukama, stavi masku spaliti akne. Još dva tjedna ostati zabranjen:

  • duboko masažu od lica i vrata;
  • posjete kupatila i saunu;
  • ples predavanja, sportski;
  • vruća kožu, mišica uživanje;
  • mehanički i hemijski piling.
Prije i nakon ubrizgavanja

Prijem znas sta steroidi znatno umanjuje vremena za izloženost botulinum otrov.

Moguće komplikacija

Botoks je popularan da eliminišemo i spriječiti bore zbog svoje nježan udara. Na sjednici, klijent se osjeća samo blago golicanje, gori, dryness. Ovo je reakcija se smatra za normalno. To prolazi samo od sebe za 2-3 dana.

Neuspjeh u skladu sa uslovima sterilitet, doktor može da vam predstavim zaraze pod kožu. Ovo komplikacija je bol na mjestu uboda, groznica, stanje Generala slabost. Tretman je kroz lijekove.

Botoks bore možda jer specifične nuspojava. U redu dozu i loše izabrana poenta injekciju, što je dovelo do hematom, edem, pečat ispod kože. Ponekad je maska efekat i asimetrije u lice. Tako komplikacija ne može biti ispravljena. Klijenta će morati da sačeka dok se otrov nije koji luči samostalno.