Kako da vidi 10 godina mlađa: lica gimnastiku od bore

Lica gimnastiku je poseban vježba to pomaže da se održi facijalni mišići. Kreator ta optužba se smatra plasticni hirurg iz Njemačke – Reinhold Benz. I nastavio je njegov rad Američki Carol Maggio, ko je izmislio posebna "aerobik za osobe". Ako ti dnevnik posvetiti 20-25 minuta tako obuku, to je moguće spriječiti starenja, eliminirati bore i duplo bradu. Vjeruje se da djelotvornost tako vježbe može zamijeniti popularna plastične operacije je facelift. Također, nema potrebe da uradim Botoks i druge tretmane. Još jedan plus – predavanja od lica gimnastiku možeš da organizujemo u kući.

lica gimnastiku

Lica gimnastiku u kući – 5 pravila

Pre nego što počneš da obuku misici lica, treba da naučite pet Zlatnih pravila lica gimnastiku. Bez njih, to će biti teško postići željeni rezultat.

Savršen godina započeti trening – 25 godina. Posle 30 godina za gimnastiku trebala postati obavezno deo lica. Vježbe treba da ostvaruju svaki dan. Ovo je najbolje da obavi ujutru. U gimnastici glavna uloga je igrao urednost i učinkovit način. Pre nego što počnu predavanja odaberite prikladno naravno od poznatog trener stabilno i prati svoja pravila. Ne treba prvog dana dati težak teret na misici lica. To je bolje, postepeno se iz manjih da je veći prostor za vježbanje. Lica gimnastiku bi trebao biti nastupao sa čiste ruke. Kožu i prije početka tvoj trening treba da se očisti sa mekanim tonik.

Efekat vežbe neće biti vidljiv nakon prvog sastanka. I podizanje konture sa lica zategnuta 15-20 dana dnevnik trening. Bore će početi da nestane nije ranije nego u 2-3 mjeseci. Onda osoba će steći prelijepa boja i zdrav sjaj, obrazi ce postati više elastično.

Kući vježbe za bora sa lica, ili Kao u 50 da pogledaj 35, prije i poslije fotografije

Dokazao moćan protiv starenja efekat lica gimnastiku. Razvio mnogo protiv starenja tehnike. Ovo protiv starenja vježbe je radio u fazama. Razliciti delovi lice postepeno toplo i su u dobrom stanju.

  1. Ikad. Indeks prstiju su zatvorene u područje obrva. Veliki stavio u vanjskom rubu oko. Ispostavilo se da je ivice u obliku poena. Ikada zatreba da se čvrsto blizu. Onda indeks prstiju između obrva su odgojili gore. Veliki također se popela, ali u pravcu uši. Vježba je trebalo da se uradi oko 40 sekundi. Rezultat: nestati natečen oblasti oko očiju, ton gornje i donje trepnuo raste, oživljava kožu, uklanja znaka umora.
  2. Čelo. Palčeve snimljeni su pod jagodice. I drugi prsti u palm su postavili zbog upper krivulja obrve. Obrve mora biti odrastao, i prste spusti se, stvara otpor. Tako rezervacija je snimljen za 30 sekundi, onda facijalni mišići opusti se. Rezultat: efikasan prevencija protiv bore na čelu, nestaju prošaranog bore se između obrva i longitudinale naborima, eliminiše pokrila gornjeg kapke.
  3. Niže kapke. Indeks prsti su smjestili je pod donje kapke, u bic liniju. Onda moram da zurim i izgledaju kao visoko moguće. Lice izvukao naprijed i ramena povukao natrag. Trebao bi vidjeti otpora. Zadrži ovaj posao za 30 sekundi. Rezultat: postepeno nestaju tamne krugove i kesice ispod očiju.
  4. Obrazi. Indeks prstiju štampu na viri dio obraze u centru. Usta isprati je Spakovao u zube. Sada moramo da se prikazuju u primjedbe "Ugh!" to kažemo kada misleći da će nešto neprijatno. Tako je potrebno da se smejem, ali samo u srednji dio usne, pokušavam da ne povezati. Prsti bi se trebali osjećati kretanje obraze. Da uradite istu stvar 20 puta. Rezultat je fina, zategnuto obraze.
  5. Nos. Nos trebao shvatiti kažiprsta i palca. Kažiprst drugu ruku, vrh nosa uzdiže. Gornju usnu da povučeš dolje, i držati napetost za nekoliko sekundi. Uradi vježbe nos 40 puta. Rezultat: nos je u dobroj formi, ne povećava kao rezultat starenja (činjenica da nos raste cijeli život – ovo je dokazano).
  6. Uglovima usne. Usne čvrsto stisnute, svoje uglove da povučeš unutra. Indeks prstiju na masažu kožu gore i dolje bez podizanja ih sa coskova usne. Masira 40 sekundi. Onda, skoro bez otvaranja usta, da izdahnite vazduh i da se opustiš mišiće. Rezultat: Jedan od oznake godinama – uglovima usne, nažalost naniže. Ovaj nedostatak je lako da se spriječi i eliminirati, radeći ovo jednostavno vježba.
  7. Obim usne. Kažiprstom da stegnuti vanjskom rubu usne pod unutrašnje. Prsti da popraviš "uvrnuto" usne u centru i pažljivo sravniti od obje strane. Rezultat: usne su ogromni, gladak i otporni bez upotrebe poseban smjesa.
  8. U nasolabial nabore. Usne pritisnuo kao čvrsto moguće da desni i je prikazana u obliku je ovalni ili izdužene "O" pisama. Indeks prsti su se odnosio na uglovima usne. Onda prste pomakni se na nos krila i pada unazad. Je znamenitost pokret – nasolabial nabore. Rezultat: uklanjanje čak i duboka između brazdi nos i usta.
  9. I podizanje konture sa lica. Otvori usta, gornje i donje usne je pritisnuo čvrsto do zuba i umotana unutra. U ovom položaju, treba ti pet puta polako otvara i zatvara vilicu. Onda držati zatvorena usta, malo podigni glavu gore. Da je popravim za nekoliko sekundi u ovoj poziciji, opusti se mišići. Rezultat: jasno konture u ovalnom lice vilica, riješiti dvostruko bradu.
  10. Vrat i bradu. Jednu ruku staviti na vratu i malo gurnuti, drugi da se nasloni na zid. Da podignite mu glavu i osmijeh. Nakon što je ovo jezik posegnuo za vrh nosa i gurnuti sa zida. Ponavljam pokret 30 puta, držim sve u istoj poziciji. Da vježba još 30 puta, okreću glavu u lijevo, i 30 puta na desno. Rezultat: poboljšana sredite od bradu, vilicu, zategnuta vrat i nestaje duplo bradu. Prije i nakon slike mogu da ubedim ni najviše inveterate prilično skeptika da lica gimnastiku nije samo gubljenje vremena, i efikasna i protiv starenja vježbe za lice.
kako da uradi vježbe za lice

Gimnastiku lice od Anastazija B. – 13 vježbe protiv bora

Sve te tehnike nudi treninzi Anastazija B. zvala lekciju "Super lice". To uključuje 13 vježbe. Kada uzmu samo 8 minuta dva puta na dan. Na kraju, 16 minuta, što će učiniti da tvoje lice mlad, lijep i stati.

Nakon 2-3 mjeseci najefikasniji protiv starenja tehniku bud je tamo, ili radije – na licu. Bore će početi da blijede, kože lica i vrata će biti glatko, bez naborima, lica konture će stići. Oči, usta, jagodice su čak i više izražen, nestati znakove rosacea. U videu iz Anastazija – i detaljne instrukcije kako da radim protiv starenja vježbe lice.

Tehnika lica gimnastiku javljaju. Dizajnirao im dobro poznate trenera, i veoma su popularni sa bilo kim koga želi da spasi mlade i pokvari tvoje kože. To je tako lako – 20 minuta vježbe za lice i ne Botoks.