Recenzije Goji Cream

 • Ivana
  Gledao sam reklame i kritike Goji Cream od hendel's garden. Odlučili da probaju pre par meseci. Rezultat je sjajno! Posebno duboko dlake na vratu i oko očiju je gotovo nestao. Krema za dovoljno dugo, što je vrlo ugodno. Možeš namazati tanak sloj, a alat je obuzet umereno, a rezultat je vidljiv skoro odmah.
  Goji Cream
 • Martina
  Kupio goji cream zajedno sa njenom majkom da pokušamo zajedno. Ja sam 40 godina i moja mama 62. Pa, ja sada imam koža je blijedi i glatko, i moja mama je bila nema bora između obrva. Jednom izgled nije promijenilo! Krem radi 100%!
  Goji Cream
 • Ivan
  Kupio sam mojoj ženi goji cream na našu godišnjicu. Svi se bojala da je ona bi se uvrijedio, reci da mislim da je ona stara. Ali rezultat krema primetio sam čak!!! Dakle, bez uvrede u obzir. Sada ga je sramota sam razmišljao da li da mi kupiš teglu. Želim lepota da meč! Generalno, ne brini se i kupiti. Smatraj čovjek je mišljenje — mišljenje nezavisni ekspert!
  Goji Cream
 • Maja
  Uzeo je nedavno Goji Creampokušao prvi dan da se prijave, i na drugi puta, u toku večeri. Da, ten poboljšana, počela je da izravnaš bore u tim mjestima gdje koža je posebno suv. Samo krema bi trebao biti iskorišteno prije spavanja. Onda je on neće imati vremena da se natopi, i ne treba da brinemo ujutro prije šminku. Iako moj prijatelj kad sam počela koristiti, čisto trlja ujutro tako da je koža od sunca ne osuši. Pa sam masna koža, pa sam sprej prije spavanja.
  Goji Cream
 • Dino
  Jasno je da je sve vrste krema i losion su većinom žene. Ali desilo se da sam do svoje četrdeset je počeo da se brinem o izgledu. Čast mi je da to radi, ali cijeli moj život da sam pušio. I zbog toga, lice je počeo da izgleda kao da je neka stara i ružna. Ostavio sam Pušenje, ali to sa izgleda da uradis je nejasno. Pitao je moju kćer da, Da, možda postoje neke alate ili procedura. Rekla mi je da je ovo Goji Cream upozorenje, pokazao rezultate prije i poslije. Pa, kupio sam ga. I iako sam posebno ove stvari je da ne svijeću, krem koristim svakog dana prije spavanja. I zapravo, počela da izgledaš mladje. Postalo je svježe, ten postao zdravo. Predlažem!
  Goji Cream
Ocjena Goji Cream
4
12